tisdag 10 januari 2012

I väntans tider

Hohoho, und so weiter. Snön smälter vit från taken, endast kulturredaktörn är vaken. Nåväl, en sanning med modifikation, förstås. Och det inte bara för att FemPers-redaktionen naturligtvis är medveten om att det finns en värld norr om Södermalm, där snön förmodligen ligger kvar snyggt och prydligt på både tak och grenar och en hel rad andra väl valda vintriga ställen.

Utan framför allt för att kvällens raffel är att andra delar av redaktionen bränner midnattsoljan av långt mer giltiga skäl än nämnda kulturredaktörs (dvs. teknikbekymmer, bulimisk kulturkonsumtion, lite rödvinsdrickande, allmänt prokrastineringsbeteende - kort sagt det ständiga arbetet med att vara en total parodi på sig själv).

På fredag, govänner, kommer nämligen FemPers starta publiceringsåret 2012 med ett tvättäkta scoop. I detta nu sitter flitiga redaktionsmedlemmar och lägger sista handen vid den text som förhoppningsvis kommer att ruska om valda delar av samhällskroppen.

Vad det gäller? Nix, inte ett ord kommer att yppas via detta klibbiga tangentbord. Allt jag kan säga är att det kommer att bli oväsen av bästa slag. Och glöm inte var ni läste det först.

xx /Melkersson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar