måndag 12 mars 2012

After 8 mars

Efter omfattande 8 marsbevakning manifesterade Fempers-redaktionen med feministiskt after work i både Göteborg och Stockholm – den 9 mars. Manifestationen handlade om att varje dag är internationell kvinnodag i Feministiskt Perspektiv och att samla krafter i ett avspänt format.

Och precis så blev det. Bildsvep nedan. Vi pratade nog om att ta det lite lugnare den här veckan men sedan hade vi redaktionsmöte – Sjöstedt, Marta, måste-teater och fortsättning på serien om ohälsans kön... för att nämna något av det som är på gång. Nedtrappning tycks vara en omöjlig uppgift för denna redaktion. Nåväl vi fick välkomna Josefin Lundh som är med oss två veckor och inta årets första gemensamma utelunch......i strålande solsken och på eftermiddagen kom två journalistikstuderande från Södertörns högskola förbi med uppgiften att titta närmare på hur det kan vara att göra en nättidning. Bra avslutning på "superveckan" och bra början på en helt ny med allt vad det innebär.

Apropå supervecka ligger artiklarna vi publicerade under veckan med taggen #8 mars olåsta så passa på att sprida de ni gillar och vill att fler ska läsa. Kanske Karin Råghalls om att de flesta föräldrar skulle vilja dela lika på föräldraförsäkringen eller Julia von Eulers om Sveriges hotade alliansfrihet.

xx/red rönngren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar