fredag 11 februari 2011

Stor respons från vakna läsare

Tack alla som hörsammat våra rop på inbetalningar. I veckan pustade vi ut och passerade den magiska gränsen 1500 betalande prenumeranter med råge. Nästa delmål är 2000 betalande prenumeranter och det borde inte vara omöjligt eftersom prenumerationsregistret innehåller över 3100 personer.

Även besöksstatistiken pekar på att över 2000 läsare i veckan är inne på sidan så nu hoppas vi snart kunna koncentera oss än mer på innehållet i tidningen.

Vi måste också tacka de tappra 69 prenumeranter vars inbetalningar hade försvunnit. Det visade sig vara två filer från bankgirocentralen som inte hade tankats in i systemet. Ursäkta för att ni fick påminnelse trots att ni redan hade betalat. Och tack för att ni hjälpte oss att ringa in de aktuella datumen.

Nu närmar vi oss en uppgradering av form och funktion. Inom kort kommer notiser och kommentatorsfält, därefter RSS-flöde och kalendarium. Vi jobbar på att få kalendariet på plats inför 8:e mars då feminist-sverige peakar med aktiviteter.

I helgen hade vi redaktionsmöte och diskuterade strukturer och vägval. Flera feminismer finns representerade både bland medarbetare och prenumeranter. Vi hoppas att det ska synas och att alla har märkt att våra Opinionssidor är öppna för alla att dela?

Ibland släpper vi på angelägna artiklar vi helt enkelt inte kan hålla endast för prenumeranter. Den här veckan är det ett angeläget utvisningfall som ni gärna får hjälpa till och sprida.

Vi hörs hela tiden ;-)
xx/red

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar