måndag 7 februari 2011

Operation ”Hit med pengarna!” ;-)

I dag har redaktionsmedlemmarna fått tillgång till en lista med dem som inte har betalat sin prenumeration. Tanken är att var och en ska kunna stöta på de prenumeranter någon av oss faktiskt känner. Vi vill nämligen minimera antalet pappersfakturor, inte bara för att spara på miljön, utan också för att vi behöver vartenda öre för att kunna producera tidningen. Först när vi prövat digital och personlig påstötning kommer vi alltså att skicka ut pappersfakturor.

Inom de närmaste dagarna kommer vi att skicka brev eller sms till de vi känner som inte har betalat. I några fall kanske en inbetalning inte hann in på listan. I så fall ber vi om ursäkt på förhand. Vi märker också, av alla mejl att döma, att betalningsviljan generellt är god och att en och annan räkning fastnat i något spamfilter.

Vi som har råkat betala in fel belopp, exakt 35 stycken, kommer också att få en påstötning. Några har inte läst hela räkningen och betalat in prenumerationsavgiften exkl moms, det vill säga 292 kronor. Det innebär att dessa prenumerationer inte räknas som fullgoda.

Well , mycket med det jordiska. Har ni inte fått er faktura ber vi er höra av er till Agneta Sandell på prenumeration@feministisktperspektiv.se så skickar vi gärna en ny faktura.

xx/red

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar