torsdag 27 januari 2011

Varje prenumerant behövs!

I dag kunde vi äntligen skicka ut påminnelser till de över 1000 personer som inte har betalat sina fakturor. Nu hoppas vi att alla slänger in sina 365 kronor pronto så att vi kan arbeta vidare i förvissningen att vi kvalificerar för att söka presstöd i juni.

En och annan faktura verkar fastna i olika spamfilter. När det händer måste varje enskild läsare tala om för respektive filter att post från oss inte är skräppost. De prenumeranter som registrerar sig i dag får fakturan direkt. Om inte fakturan kommit inom 10 minuter är det läge att 1/kolla i spamfiltret och 2/höra av sig till prenumerationsavdelningen.

Glädjande är att tillströmningen av prenumeranter fortsätter. Inför nummer #4, som utkommer i morgon, har vi cirka 3 000 prenumeranter. Ungefär 350 stycken av dessa har inte lyckats aktivera sin prenumeration men av besöksstatistiken att döma har de flesta konfirmerade prenumeranter hittat in på sidan. Kul, tycker vi! Vill ni hjälpa Feministiskt Perspektiv att nå ut är det bara att sprida länkar, dela öppna artiklar eller massmejla runt vår adress: feministisktperspektiv.se.
 xx/red

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar